Minimalebog Odense

kr.60,00

Minimalebog Odense er en unik gave med 15 udvalgte motiver fra Odense.

Mangler du en :

  • værtindegave
  • julegave
  • dåbsgave
  • fødselsdagsgave
  • værktøj til afstresning/mindfulness
  • virksomhedsgave til udenlandske gæster
  • souvenir

Så er Minimalebog Odense ideel, da den er komplet med farver og malebog og den glade modtager kan gå igang med at farvelægge med det samme.
Den egner sig til både børn og voksne og tegningerne er testet på børn helt ned i børnehave alderen.

Motivsteder:

Borgernes Hus, Café Fleuri, Nordatlantisk Hus, Det tekniske Fakultet – Syddansk Universitet, Hans Jensens Stræde, Odense Havnebad, Svømmehallen Klosterbakken, Milling Hotel Plaza, Odense Toldkammer, Piratlegepladsen, Odense Rådhus, Smedestræde nr. 3, Storms Pakhus, Stjerneskibet og Kunstmuseum Brandts

Antal sider:  15 motiver – kun et motiv pr. side, så du kan tegne med tusch og ikke ødelægge et evt. andet motiv på bagsiden.
Trykkeri: Lasertryk
Samling: Spiralryg i plastik og metal (Larsen & Co.)
Farver: 6 små farveblyanter i standardfarver. Det er Faber-Castells tyske søsterfirma som står for prøvepakkerne, men Faber-Castell Danmark har forsikret mig, at det er samme kvalitet som Faber-Castell. Dvs. kvalitetsblyanter med gode pigmenter fra egen skov i Tyskland.

Yderligere information

Størrelse 14 × 14 cm

Minimalebog Odense indeholder nogle af de velkendte motiver fra Malebog Odense inkl. 2 nye motiver, som er Kunstmuseum Brandts og Stjerneskibet. Den kommer med et “jeg kan li’ dig” hjerte klistermærke og en minipakke farveblyanter fra Faber-Castell.

Alle kan tegne
Nogle gange kan kunstfærdige streger være en motivation og andre gange en hindring for at gå i gang med at tegne og male, men ALLE kan tegne og male. Bevares, Michelangelos evner er ikke alle forundt og vil kræve megen øvelse at efterligne, men du starter et sted, og så udvikler du dig derfra. Det er tilladt at fejle, for deri kommer læringen om den visuelle historie eller den kunstneriske kunnen eller noget helt tredje.

At fordybe sig i tegne- og malekunsten er for mange voksne blevet en afstressende og terapeutisk aktivitet, og her kan Malebog Odense være et værktøj til netop denne aktivitet. Men den henvender sig også til børn i alle aldre; de bruger den på en anden måde end voksne, hvilket jeg synes, er interessant, da deres fantasi og realitetssans nemt blandes sammen, og i det opstår der sjove billeder og gode historier.

Jeg vil gerne opfordre voksne og børn til at dele deres historier om byen og stederne og sammen skabe billedlige historier og oplevelser. Så slip din kreativitet, fortællelyst og farveglæde løs på siderne og del dem gerne med os andre med #malebogodense.

Varenummer (SKU): Minimalebog-Odense-1 Kategori:

Du kunne også være interesseret i...