Plakat Odense by night

kr.350,00

Odense by night er en plakat af Odenses mest kendte bygning H.C. Andersens hus om natten hvor månen er fuld og nattehimlen mørk.

Det kan du lave om på med selvlysende stjerner og elementer som følger med plakaten. Sæt dem på direkte på plakaten eller på rammeglasset udenpå og fald i søvn under en lysende nattehimmel.

Yderligere information

Odense by night med selvlysende stjerner er en plakat fra et af de mest velkendte steder i Odense, nemlig ved H.C. Andersens hus. I stedet for de ikoniske gule vægge og røde tage er mørket faldet på og farverne dæmpet. Månen står fuld og klar på en mørk himmel, som er klar til at få påsat funklende selvlysende stjerner. Meget er sket i Odenses bybillede de sidste par år – og også i det gamle kvarter, hvor ny arkitektur stikker op i baggrunden. Stjernehimlen har dog ikke ændret sig i eventyrøens by.

Plakaten er en god idé til børneværelset, hvor barnet kan være med til at aktivere de selvlysende stjerner med lys inden sovetid, for derefter at ligge og falde i søvn med kig til de lysende stjerner i en stjernekonstellation, som kan være helt unik for jeres familie eller unik for barnet som fx barnets stjernetegn.

Plakaten måler 50*70 cm. Den er håndnummereret og signeret.

Der medfølger min. 20 glow in the dark (selvlysende) stjerner i assorterede størrelser. De selvlysende stjerner skal aktiveres ved at lyse på dem med en lommelygte i min. 30 sek. men gerne længere. Jo længere du lyser, jo længere lyser de bagefter.
Stjernerne er Glow in the dark klistermærker som ikke er genanvendelige

Kategori:

Du kunne også være interesseret i...