Malebog Odense

DKK130,00

Køb Malebog Odense til tilbudspris  til og med 24. december 2020 og få ekstra til- og frakort, klistermærke og julekort med i købet.

Den helt rigtige gave til at skabe ro hos kæresten og/eller børnene mens juleræset farer forbi. Og hvem ved, måske bliver I inspireret til en gåtur rundt i Odense.

Odense er en stor by, som rummer mange oplevelser og historier. Nogle bliver glemt med tiden og i hverdagens trummerum. Malebog Odense giver mulighed for at (gen)opdage nogle steder og historier, og så kan du tilføje dine egne historier og oplevelser ved at farvelægge stederne, som du husker dem, eller lade din fantasi gøre arbejdet.

Malebog Odense indeholder 24 motiver, trykt af Clausen Grafisk på 150g Munken Lynx rough, som føles rigtig rart at farve på. Omslaget er i Munken Lynx 240g.

Yderligere information

Størrelse 21 × 21 cm

Jeg har lavet malebogen for at kunne dele historier, oplevelser og glæde ved byen med mine børn og se deres billeder af steder, de har besøgt og holder af. På den måde skaber vi fælles oplevelser og minder samlet i en visuel, analog familiedagbog. Den mulighed ønsker jeg at dele med andre og derfor er malebogen blevet trykt.

Alle kan tegne
Nogle gange kan kunstfærdige streger være en motivation og andre gange en hindring for at gå i gang med at tegne og male, men ALLE kan tegne og male. Bevares, Michelangelos evner er ikke alle forundt og vil kræve megen øvelse at efterligne, men du starter et sted, og så udvikler du dig derfra. Det er tilladt at fejle, for deri kommer læringen om den visuelle historie eller den kunstneriske kunnen eller noget helt tredje.

At fordybe sig i tegne- og malekunsten er for mange voksne blevet en afstressende og terapeutisk aktivitet, og her kan Malebog Odense være et værktøj til netop denne aktivitet. Men den henvender sig også til børn i alle aldre; de bruger den på en anden måde end voksne, hvilket jeg synes, er interessant, da deres fantasi og realitetssans nemt blandes sammen, og i det opstår der sjove billeder og gode historier.

Jeg vil gerne opfordre voksne og børn til at dele deres historier om byen og stederne og sammen skabe billedlige historier og oplevelser. Så slip din kreativitet, fortællelyst og farveglæde løs på siderne og del dem gerne med os andre med #malebogodense.

Varenummer (SKU): Malebog-Odense Kategori: