Malebog Odense

kr.75,00

Malebog Odense er en unik gave med 24 udvalgte motiver fra Odense med historie om motiverne bag på hver tegning.

Malebog Odense er solgt med success som:

  • værtindegave
  • julegave
  • dåbsgave
  • fødselsdagsgave
  • værktøj til afstresning/mindfulness
  • virksomhedsgave til udenlandske gæster
  • souvenir

Den egner sig til både børn og voksne og tegningerne er testet på børn helt ned i børnehave alderen.

Motivsteder:

Borgernes Hus, Byens Bro, Café Fleuri, Nordatlantisk Hus, Det tekniske Fakultet – Syddansk Universitet, H.C. Andernsens Hus, Hans Jensens Stræde, Odense Havnebad, Svømmehallen Klosterbakken, Kongens Have, Nelle’s Coffee & Wine, Milling Holtel Plaza, Møntergården – Odense Bys Museer, Odense Toldkammer, Odins Bro, Piratlegepladsen, Restaurant CarlsLund, Odense Rådhus, Smedestræde nr. 3, Statue af Sct. Knud, Storms Pakhus, Stryget – Munke Mose, TBT Tower og Vintapperstræde. Odense er en stor by, som rummer mange oplevelser og historier. Nogle bliver glemt med tiden og i hverdagens trummerum.

Antal sider: (48) – 24 motiver – kun et motiv pr. side, så du kan tegne med tusch og ikke ødelægge et evt. andet motiv på bagsiden.
Trykkeri: Clausen Grafisk
Papirtype: 150g Munken Lynx rough, som føles rigtig rart at farve på. Omslaget er i Munken Lynx 240g.

Yderligere information

Størrelse 21 × 21 cm

Jeg har lavet malebog Odense for at kunne dele historier, oplevelser og glæde ved byen med mine børn og se deres billeder af steder, de har besøgt og holder af og hvorfor ikke gøre det muligt for alle.  Du kan (gen)opdage nogle steder og historier, og så kan du tilføje dine egne historier og oplevelser ved at farvelægge stederne, som du husker dem, eller lade din fantasi gøre arbejdet.

Alle kan tegne
Nogle gange kan kunstfærdige streger være en motivation og andre gange en hindring for at gå i gang med at tegne og male, men ALLE kan tegne og male. Bevares, Michelangelos evner er ikke alle forundt og vil kræve megen øvelse at efterligne, men du starter et sted, og så udvikler du dig derfra. Det er tilladt at fejle, for deri kommer læringen om den visuelle historie eller den kunstneriske kunnen eller noget helt tredje.

At fordybe sig i tegne- og malekunsten er for mange voksne blevet en afstressende og terapeutisk aktivitet, og her kan Malebog Odense være et værktøj til netop denne aktivitet. Men den henvender sig også til børn i alle aldre; de bruger den på en anden måde end voksne, hvilket jeg synes, er interessant, da deres fantasi og realitetssans nemt blandes sammen, og i det opstår der sjove billeder og gode historier.

Jeg vil gerne opfordre voksne og børn til at dele deres historier om byen og stederne og sammen skabe billedlige historier og oplevelser. Så slip din kreativitet, fortællelyst og farveglæde løs på siderne og del dem gerne med os andre med #malebogodense.

Varenummer (SKU): Malebog-Odense Kategori: