Jeg er multimediedesigner, malebogsforfatter og grafiker i Odense. Jeg kommer oprindeligt fra Citronmånens hjemby Give, men uddannelse sendte mig over Lillebælts broen og jeg faldt for øen og byen.

Jeg har igennem en årrække arbejdet for Sport Event Fyn og Udvikling Fyn med grafik, websider, visuelle identiteter til events i verdensklasse og brancheområderne Miljø, Turismeerhvervet, Fødevarer, Sportevents og Odense Robotics. I 2017 gik jeg selvstændig med Grafik Juice og det kom der i 2018 en malebog ud af. Malebog Odense er en anderledes malebog med mange detaljer og historie omkring gamle og nye steder og bygninger i Odense.  

Jeg elsker at skabe, så når jeg ikke arbejder med grafikker eller at tegne, så er jeg i gang med at lave møbler, hækle, strikke, indrette eller spille brætspil med familien. Jeg er en passioneret brætspiller fordi der er så meget morskab og læring i spil – læring på den sjove måde og ikke en omgang broccoli i chokolade.

Er du min næste kunde?

Jeg elsker at arbejde for mine kunder og hjælpe dem med at få styrket deres brand identitet med en samlet rød tråd i deres visuelle kommunikation så de fremstår tydelige og med autentitet overfor deres kunder.

Giv mig et ring, skriv eller lad os mødes til en kop kaffe.

Kontakt

Grafik Juice
Kochsgade 31D, 2. sal
5000 Odense C

T – 22119808
E – sanne@grafikjuice.dk
cvr 38705318